Matthäus Passion in vestingstad Brielle

In de prachtige Sint-Catharijnekerk in vestingstadje Brielle (Zuid-Holland, eiland Voorne-Putten) wordt op zondag 26 maart, een week voor de beroemde 1 Aprilviering, de Matthaüs Passion opgevoerd.

De Brielse Matthäus wordt verzorgd door Stichting Collegium Vocale Briella en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een toonaangevend en gerenommeerd muzikaal hoogtepunt. De uitvoering kent een bijzonder hoog artistiek niveau en kan wedijveren met de beste ensembles in het land. Bekende solisten uit binnen- en buitenland voeren de Matthäus Passion uit in de oorspronkelijke oude stemming. De fraaie Sint Catharijnekerk, waar Willem van Oranje in 1575 trouwde met Charlotte de Bourbon, staat garant voor een bijzondere atmosfeer waarin deze Matthäus uitstekend tot zijn recht komt.

Een ware beleving!

Deel 1: 15.30 uur
Deel 2: 18.00 uur

Tweegangenmenu voor €22,50

De Brielse restaurants hebben speciaal voor bezoekers van de Matthäus Passion een speciale aanbieding: een twee gangen menu tijdens de pauze of na het concert voor €22,50. Deelnemende restaurants zijn: Steakhouse Floor, Hotel Restaurant de Zalm, 't Kont van het Paard en Restaurant De Hooghkamer. Reserveren is gewenst.

Meer informatie: www.collegiumvocalebriela.nl

Direct kaarten bestellen: Bestel uw kaarten voor de Matthäus Passion in Brielle

 

Op de hoogte blijven van evenementen in vestingstad Brielle? Volg dan de Beleef Brielle- facebookpagina.

 

Deel via social media